Klass 8B

Klassföreståndare för klass 8B är Lena Börjel, Emma Ekman

Denna vecka har eleverna två prov i Geografi. I Fysiken så har klassen haft ett prov som många elever i klassen hade svårt med. Bosse bestämde sig för att ge klasasen en ny chans att göra provet, först var det planerat till tisdag denna vecka men då har de redan två prov. Så vi bestämde att de får chansen att göra det på mentorstiden på måndag 28/5 istället då fysiklektionen utgår nästa vecka. De elever som redan har skrivit ett godkännt prov behöver inte göra det igen, men man har ju chansen att förbättra sig om man vill.

På tisdag nästa vecka kommer klassen att vara med på workshop´s om krishantering. Klassen kommer även att göra en trivselenkät på torsdagen.

Vi använder numer schoolsoft för att bokföra närvaro och dy.l.  Så nu vill vi gärna att ni skriver in där om era barn skulle vara sjuka. Hoppas att ni fått inloggningar och att det funkar.

V. 21

Mån: omprovstid

Tis: SO-prov Sydamerika

Ons:

Tors:

Fre: SO-prov Nordamerika

V. 22

Mån: FYSIKPROV mentorstiden, omprovstid

Tis: Workshop - Krishantering e.m.

Tors:

Fre: