Klass 9B

Klassföreståndare för klass 9B är Lena Börjel, Emma Ekman

Hej på er.

Den 21/11, 18:30 så bjuder vi in till 9B’s miljötemaredovisning. De har jobbat i grupper runt olika miljöfrågeställningar under två veckor och nu ska de stå på scenen i aulan och presenter vad de kommit fram till. 😀

Vi ses i Aulan, gå in A-ingången. Välkomna

Idag har vi haft besök av Tobias Ravet. En av få som finns kvar i livet som överlevde koncentrationslägren under andra världskriget. Eleverna fick först höra honom berätta och senare under dagen så fick de även möjlighet att ställa frågor.

Nu under höstterminens senare del så ligger de muntliga nationella proven. Eleverna har klarat av Svenskan och de flesta har även hunnit göra i Engelska. Matematiken ligger v. 49.

Hoppas de flesta av eleverna börjar bli på det klara med vad de vill gå på gymnasiet. Är det något ni går och funderar över så ta kontakt med SYV Maria Sundberg. Många av gymnasieskolorna har öppethus nu, så det kan ju vara bra tillfällen att åka och besöka skolorna och känna in atmosfären.

Med vänlig hälsning Emma och Lena

Sidan uppdaterad: 2018-11-16 14.53