Klass 9B

Klassföreståndare för klass 9B är Lena Börjel, Emma Ekman

Hej på er.

Det har varit en mycket bra start för 9B Många elever har lyft sig, jobbar bra och använder lektionstiden på ett bra sätt. Väldigt kul.

Börjar ni hitta in på schoolsoft? Det är fortfarande några som inte varit inne och fyllt i mailadresser och telefonnummer. På torsdag 6/9, tisdag 11/9 och onsdag 12/9 kl. 17-19 kommer det att finnas möjlighet att komma hit till skolan och få hjälp att logga in. Till att börja med så kommer vi att lägga upp information både på hemsidan och schoolsoft men vi kommer att övergå mer och mer till schoolsoft.

På tisdag den 11/9 har vi det prestigefyllda tårtslaget. Det är en friluftsdag med massa olika grenar där eleverna tjänar poäng till sin klass och den vinnande klassen vinner tårta. :-) Så nu håller vi tummarna för 9B. Denna dag serveras ingen skollunch utan eleverna behöver ha matsäck med sig. Vi startar 8:30 och håller på till 14:00.

Den 18/9 kl. 18:00 är ni inbjudna på föräldramöte med info inför gymnasiet, ni har fått hem separat inbjudan till detta. Efteråt så ses vi klassvis. Blir trevligt att se er då.

Den 19/9 har vi studiedag och då är eleverna lediga.

Ja det var lite info om de kommande veckorna.

Med vänlig hälsning Emma och Lena

Sidan uppdaterad: 2018-09-05 17.01