Klass 8B

Klassföreståndare för klass 8B är Lena Börjel, Emma Ekman

Välkomna på föräldramöte 26/4 kl 18. Skickar även inbjudan på mailen.

Eleverna har fått med sig en planering för resten av vårterminen där de kan planera in omprov och ev. rester. De flesta av eleverna har det. Vi vill att ni vårdnadshavare tar del av det och hjälper eleverna att strukturera upp. den stora lappen vill vi att ni skriver under och skickar med eleven tillbaka. På måndagar är det omprovstid 14:30-15:30 och det är på den tiden som eleverna tar igen om man missat ett prov, det finns också möjlighet att få läxläsningshjälp, om det är så att man varit sjuk och behöver ta igen eller bara behöver extra stöttning av lärare med läxläsnng. Det är inte så många måndagar kvar att använda så är det någon som har mycket är det dags att börja beta av.

Vi kommer fr.o.m idag 23/4 att börja använda schoolsoft för att bokföra närvaro och dy.l.  Så nu vill vi gärna att ni skriver in där om era barn skulle vara sjuka. Hoppas att ni fått inloggningar och att det funkar.

V. 17

Tis: Fysikprov

Ons: Vaccination på fm i olika grupper.

Tors: So-läxa (Kläder) extra viktigt att lämna in i tid eftersom det är kompensation för att ni slutar lite tidigare på fredag. Föräldramöte 18:30

V. 18

Mån: Lediga