Klass 8B

Klassföreståndare för klass 8B är Lena Börjel, Emma Ekman

Så då var det bara 8 skoldagar kvar till jullovet. Några prov till och läxor återstår dock. På mentorsiden håller vi på att jobba med klassrumsklimat och attityder mot varandra. Det är ett stort arbete som kommer att ta tid och är en fortsättning på genusperspektiv som vi också jobbar med. Diskutera gärna hemma också om hur ni tycker att det ska vara i ett klassrum och hur man beter sig mot varandra.

Den 20/12 har vi julavslutning och eleverna slutar ca 11:30. De elever som har skolskjuts har fått med sig en lapp hem som måste fyllas i och lämnas in alt. använd länken. Lämna in snarast men senast 14/12 ang bussar den dagen.

Vi kommer att införa ett nytt datasystem på skolan istället för Dexter. Det nya heter skolsoft. Vi personal kommer att få introduktion i detta den 11/12. Den dagen kommer elevrna att sluta lite tidigare än vanligt, klockan 12.

På vårterminen vecka 15 så kommer klassen att vara ute på prao. Det är ju ett bta tillfälle att prova på lite åt det yrkesval som man tänker sig. Det kan ju vara bra att redan nu börja fundera över var man skulle vilja göra sin prao. Har ni frågor eller funderingar så hör av er till Maria Sundberg.

Dessa läxor, prov och aktiviteter gäller för:

V.50

Mån: Eleverna slutar 12.

Tis:

Ons: Luciamorgon samling i klassrummet sedan kyrkan och så fika i klassrummet.Lektioner efter kl 10:00. Eng glosor (EDG)

Tors: Teater. Matteprov (MBL)

Fre: Svenska gramatikprov, Spanska glosor

V.51