Klass 8B

Klassföreståndare för klass 8B är Lena Börjel, Emma Ekman

Nu är det bara en vecka kvar och så är det sportlov. Så fort det går. Vecka 14 är det påsklov och sen kommer ju alla lovdagar och klämdagarna... Det känns som om vi nyss började åttan men så är den nästan slut. Skolavslutningen är 13 juni.

Nu är vi inne i en intensiv period med mycket prov inlämningar. denna vecka är det Biologiprov. veckan efter lovet så har eleverna SO-redovisning, SV-redovisning, Fysikprov, Språkprov och Dansredovisning på idrotten. Så hjälps åt att komma ihåg att ta med ev. material hem över lovet.

På onsdag 14/2 så är det pedagogisk eftermiddag och eleverna slutar ca. 13.

På måndagar är det omprovstid 14:30-15:30. Det är på den tiden som eleverna tar igen om man missat ett prov, det finns också möjlighet att få läxläsningshjälp, om det är så att man varit sjuk och behöver ta igen.

V.15 så ska klassen ut på prao. Det är ju ett bra tillfälle att prova på ett yrke som man kanske är intresserad av att jobba med. Praolappen ska lämnas in senast 16/2.

V. 7

Mån: Hemkunskapsläxa - tvätta (8B) om den inte var inlämnad förra veckan. OMPROVSTID 14:30-15:30

Tis: Kemiläxa, Hemkunskapsläxa - tvätta (8ABC) om den inte var inlämnad förra veckan

Ons: Ped. em. LÄMNA IN PRAOLAPPEN!

Tors: Biologiprov - Blodet

Fre: Spanska - Frågeorden