Dalkarlsbergs fritidshem

Dalkarlsbergs fritidshem ligger 18 km utanför Nora i traditionsrik Bergslagsbygd.

Fritidshemmet har sina lokaler på övervåningen i fd. lärarbostaden och på bottenvåningen finns förskolan. Barnen har sin skolgång i Gyttorpsskolan men tillbringar fritidstiden i Dalkarlsberg.

På morgonen äter skolbarnen frukost på fritidshemmet innan de åker med skolbussen till Gyttorp. På eftermiddagen serveras mellanmål.

Fritidshemmet och förskola har ett nära samarbete och delar lokaler och personal tidig morgon och sen kväll.

Målsättning:
Vi har naturen in på knuten och målet för vår verksamhet är en lugn och trygg miljö, där stora och små barn tillsammans kan utveckla lek, fantasi och kreativitet.

På fritidshemmet och förskolan arbetar 4 pedagoger som delar på 3 tjänster.

Vi arbetar efter Lgr-11, Lpfö 98 samt våra gemensamma kommunala och lokala arbetsplaner.

Vi har öppet mellan 6.00 och 17.30 (5.30 och 18.30 vid behov).

Vid frågor angående ansökan, placeringar, avgifter, kontakta kommunens barnomsorgsassistent tel: 811 33.

Informationsägare: Bildningsförvaltningen
Sidan uppdaterad: 2014-03-06