Gyttorpsskolans fritidshem

" Fritids är kul för här kan man pyssla, läsa, bygga lego, vara i sandlådan, klä ut sej, spela spel och sånt. Man bestämmer liksom mera själv."

På Gyttorpskolans fritidshem går ca 45 barn. På fritids jobbar Jeanethe Ask, Finn Sörlin, Evelina och Abbe. Peter Nilsson är rektor även för fritids.

Här på fritids går barn som går i f-klass tom 6:an.länk till annan webbplats
Vi öppnar klockan 6.00 på morgonen och stänger ca klockan 17.
Aktiviteter under veckan:
måndag:skogsdag de flesta måndagarna men vid möte för personalen så blir det gymnastik och rörelse i gympasalen
tisdag: teknik och byggnationer
onsdag: Lek och pyssel
torsdag: Lek och pyssel med tonvikt på spel
Vi är ute på gården en stund varje dag eftersom det är skönt för öronen - ja hela kroppen.
Vi hjälps åt att ordna med dukning och städning vid mellis. Mellis är ca 14.30.
Aktiviteterna som vi har under veckan är alltid frivilliga eftersom vi försöker skapa mycket utrymme för lek.
Vi ser att behovet av den fria leken är stor hos våra barn och skoldagen i övrigt är styrd av olika saker barnen måste göra.
På fritids är barnen med och bestämmer och planerar vad som ska hända.

Informationsägare: Gyttorpskolan
Sidan uppdaterad: 2017-01-29