• Huvudmeny
Näringsliv

Näringsliv och arbete

Nora är en entreprenörskommun där små lokala företag lever sida vid sida med stora internationella bolag.

Nytt för näringslivet

Prenumerera på nyheter>>

 • 2019-10-03


  Direktkanalen - vägen rakt in till Nora kommun


  Nu har vi skapat Direktkanalen. Den är för dig som är företagare och vill komma i kontakt med Nora kommun för att framföra synpunkter eller ställa frågor. Du kanske vill ha hjälp med något eller är irriterad över annat. Skriv i formuläret! Du får svar inom tre arbetsdagar. Svarar gör i första hand Cecilia Lundqvist-Sundin, näringslivsutvecklare vid Nora kommun.
  Läs mer
 • 2019-09-24


  Företagsranking 2019


  Svenskt näringsliv har nu kommit med sin företagsranking 2019, som bl a bygger på enkäter om företagsklimatet.
  Läs mer

Direktkanalen - din kanal med Nora kommun!

Tyck till om vad du och ditt företag vill vi ska förbättra för företagare i Nora kommun.

Lämna dina synpunkter i formuläret nedan, berätta gärna om dina erfarenheter. Vad du tycker blivit dåligt och kanske bra i din kontakt med kommunen och hjälp oss att bli bätttre. Alla synpunkter är viktiga.

Du är också välkommen att ställa frågor - vi lovar att du får svar inom tre arbetsdagar.

Näringsliv i Nora

Nora kommun arbetar i nära samverkan med det lokala och regionala näringslivet. För näringslivets räkning bevakar och utvecklar vi kommunikationer och annan infrastruktur. I Nora kommun finner du lediga lokaler, industrimark, starta eget-information, företagsregister, fakta om näringslivet i Nora samt nyhetsbrevet till företagare.

På webben hittar du information om vad kommunen kan göra för dig som vill starta företag, redan driver företag eller vill etablera dig i Nora kommun.
Vi håller en aktiv och nära dialog med företagarna kring den framtida utveckling i regionen. I Näringslivsrådetöppnas i nytt fönster utvecklas kontakterna mellan företagare och kommun.

Näringslivsprogram2020

Nora kommun har tagit fram Näringslivsprogram2020. Det berättar om övergripande, strategiska frågor kring näringslivets utveckling. Vi vill underlätta för företagen att etablera sig och växa. Läs mer i Nora kommuns NäringslivsprogramWord

Business Region Örebro

Nora samverkar med andra delar av länet i näringslivsfrågor genom Business Region Örebrolänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Tillsammans arbetar vi för att skapa tillväxt genom att få fler företag att starta, etablera sig och växa i regionen. Vi driver entreprenörskap, nyföretagande & innovationer, investering & etablering, kommunservice, kompetensförsörjning och näringslivsfrämjande utveckling.

Informationsägare: Kommunförvaltningen, Näringslivsenheten
Sidan uppdaterad: 2019-10-10

Genvägar

 • Blanketter
 • Karta
 • Kontakta oss
 • Lediga jobb
 • Politiska beslut
 • Service

Kontakta oss

Utvecklingschef
Lars Skoghäll
tel: 0587-812 93
lars.skoghall@nora.se

Näringsliv, lokaler och mark
Näringslivsutvecklare
Cecilia Lundkvist Sundin
tel: 0587-811 43
Cecilia.LundkvistSundin@nora.se